Izvor: BSC Happy
21.10.2023 u 11:03
0

„ČULA IH DA PRIČAJU NA SRPSKOM, A ONDA“: Srpkinja otišla u Rim pa doživela ŠOK! Samo upitala vozača „gde dođavola idemo?!

Putovanje u stranu zemlju uvek predstavlja avanturu, bilo da idemo sa vodičem ili sami. Međutim, ta avantura ubrzo može da se pretvori u pravu noćnu moru, jer koliko god mi bili pripremljeni, postoji mnogo nepredvidivih faktora koji mogu da se izjalove i da nam upropaste to putovanje.

Nešto slično doživele su dve porodice iz Srbije koje su otputovale u Rim, ali srećom naišle su na 16-godišnju tinejdžerku, takođe Srpkinju, koja im je pomogla u situaciji koja isprva nije bila nimalo naivna niti prijatna.

NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA BILA USVOJENA, PA ODBAČENA I ZATVORENA NA PSIHIJATRIJU: Posle 25 godina otkrila stravičnu istinu

Naime, majka ove tinejdžerke oglasila se na društvenoj mreži „X“, gde je opisala kako je tekla čitava drama i na koji je način njena ćerka pomogla svojim sunarodnicima.

Kako je opisala, oni su se umalo izgubili u Rimu, a njena ćerka, koja je takođe otputovala u italijansku prestonicu, čula ih je da pričaju na srpskom i engleskom i da pitaju za informacije o autobusu, koji je bez upozorenja promenio trasu.

„Mnogo sam ponosna na moju 16-godišnju tinejdžerku koja je juče u autobusu u Rimu spasila 2 naše porodice od gubljenja po gradu. Čula ih je da pričaju na srpskom i pitaju na engleskom za informacije o autobusu koji je bez upozorenja promenio trasu. Iznervirala se što ni vozač nije znao kuda da vozi, pa je preskočila pola autobusa da bi ga pitala gde dođavola idu, a onda objasnila na srpskom našim turistima šta se dešava. Da li možete da zamislite sreću na licima tih ljudi? Lepo su se isčavrljali na obostranu radost. Eto.“, glasi objava ove Srpkinje i ponosne majke na društvenoj mreži „X“.

Korisnici društvene mreže nisu krili oduševljenje zbog samog gesta, ali i načina na koji je njena čerka vaspitavana.

 

„Bravo za ćerku,a i za Vas na vaspitanju ćerke.“, glasi jedan od komentara.

„Bravo za nju“, nizali su se komentari.

„Što se i vozaču nije obratila na srpskom? 75% je i on iz bivše Juge“, naveo je jedan korisnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter