Izvor: Kurir
08.11.2023 u 20:00
0

IMATE MEJL? NE ZADUGO: GUGL KREĆE U MASOVNO BRISANJE MEJLOVA – AKO HOĆETE DA SAČUVATE SVOJ MORATE OVO DA URADITE!

Još u maju, Google je najavio da će početi da briše naloge koji su neaktivni dve godine ili duže. Pre ovoga, kompanija bi izbrisala samo sadržaj sačuvan na nalogu, a ne i sam nalog. Promena navodno treba da ojača bezbednost, jer su nekorišćeni nalozi podložniji kompromitovanju.

Google je rekao da će brisanje početi u decembru 2023. godine, što je samo mesec dana od sada.

Još u maju, Google je najavio da će početi da briše naloge koji su neaktivni dve godine ili duže. Pre ovoga, kompanija bi izbrisala samo sadržaj sačuvan na nalogu, a ne i sam nalog. Promena navodno treba da ojača bezbednost, jer su nekorišćeni nalozi podložniji kompromitovanju.

Google je rekao da će brisanje početi u decembru 2023. godine, što je samo mesec dana od sada.

Ako imate neaktivan nalog koji želite da sačuvate, još uvek imate vremena da to učinite. Tehnološki gigant počinje proces u fazama, počevši od naloga koji su kreirani i nikada više nisu korišćeni.

Važno je napomenuti da Google kaže kako u ovom trenutku nema nameru da briše naloge sa YouTube video snimcima. Da biste zadržali svoj nalog, sve što treba da uradite je da ga aktivirate – dovoljno je da se ulogujete i iskoristite bilo koju uslugu, kao što je čitanje mejla.

Odluka o brisanju odnosi se samo na lične naloge, ali ne obuhvata naloge organizacija poput škola i preduzeća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter