Izvor: Glossy
11.10.2023 u 19:35
0

LEDI KRV U ŽILAMA, OVO JE NAJJEZIVIJI ZVUK NA SVETU: Krije mračnu tajnu, a naučnici su ga otkrili sasvim slučajno

Nakon 15 godina, ova jeziva tajna je otkrivena poptuno slučajno.

Devedestih godina prošlog veka istraživači su na terotiriji Meksika otkrili jedan predmet. U pitanju je bila pištaljka u obliku lobanje.

Arheolozima je ona prva izgledala kao igračka, a utvrđeno je da potiče iz vremena drevnih asteka.

No, 15 godina nakon ovog otkrića jedan radoznali istraživač je odlučio da dune u nju i tada je otkrivena strašna tajna ove pištaljke.

ZNAO JE!!! Evo kakvo je APOKALIPTIČNO PROROČANSTVO LAZANSKOG OD PRE 3 GODINE VEZANO ZA IZRAEL I PALESTINU!

Pištaljka je tada napravila strašan zvuk koji je kod istraživača izazvao jezu. Tada je ovaj predmet dobio naziv „astečka pištaljka smrti„, posle čega su naučnici krenuli u istraživanje ne bi li otkrili koja je bila njena namena..

I sada postoje dve teorije. Prva je da je pištaljka zbog svog strašnog zvuka bila psihološko oružje u ratu i bitkama, pošto je njen zvuk opisan kao nešto što ledi krv u žilama.

No, druga teorija, za koju se veruje i da je realnija, je da se pištaljka korstila tokom rituala prinošenja žrtava. Obzirom da je pištaljka pronađena kod skeleta bez glave više je onih koji veruju u drugu teoriju

A sada, uz pomoć modernih tehnologija naučnici su uspeli da rekreiraju strašni zvuk astečke pištaljke.

To je uradilla ekipa jednog Jutjub kanala , a njihov video sa ovim zvukom su za kratko vreme videli i čuli milioni ljudi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter