Izvor: Kurir
11.10.2023 u 19:12
0

ZNAO JE!!! Evo kakvo je APOKALIPTIČNO PROROČANSTVO LAZANSKOG OD PRE 3 GODINE VEZANO ZA IZRAEL I PALESTINU!

Zamrznuti konflikt je vrlo komplikovana vojno-politička situacija, koja ne može da se kontroliše i za koju se nikada ne zna kada može da eskalira, upozoravao je novinar Miroslav Lazanski još 2020. godine.

– Zamrznutih konflikata imate još na nekoliko mesta u svetu – Indija, Pakistan, Palestina, Izrael i sve to bukti jednim manjim intezitetom da bi preraslo u pravi rat, što se desilo u Nagorno-Karabahu između Jermenije i Azerbejdžana – rekao je tada Lazanski.

Za zamrznute konflikte je govorio da je to „uvek jedna neizvesna situacija.

„Ne možete ih kontrolisati, oni u jednom trenutku, kad se jedna strana oseti vojnički i politički jačom, prerastu u pravi rat. To je uvek jedna neizvesna situacija koja crpi resurse, vreme i materijalna sredstva“, govorio je tada Lazanski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter