Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
29.11.2023 u 20:56
0

MALI TRIKOVI KOJE TREBA PRIMENITI: Kako da se osetite srećnije za samo 60 sekundi

Džuli Montegu, instruktorka joge, zdravstveni savetnik i nutricionista, podelila je brzu vežbu koja budi radost i koju možete da radite bilo gde.

Vizualizacija (ili zamišljanje) je jedan od najbržih načina da prizovete trajnu sreću u svoj um, kao i u svoju svakodnevicu. Sledeća vežba se može uraditi za 60 sekundi ili manje, što znači da je možete izvoditi praktično u svakom trenutku kada stres ili anksioznost krenu da vas obuzimaju.

Pixabay

1. Počnite tako što ćete zatvoriti oči i produbiti disanje.

2. Zamislite da je vaše telo okruženo štitom od tople, blistave boje. To može da bude jedna boja ili više njih spojenih zajedno, sve dok su sjajne i živopisne.

KAKO DA PREKINETE NEPRIJATAN RAZGOVOR: Kada neko prema vama postane grubo, uradite ovo

3. Zamislite da ovaj štit postaje sve jači oko vašeg tela i da podstiče fina osećanja poput opraštanja, mira i ljubavi. Dok to nastavljate da radite, zamislite da štit ulazi u vaše telo i da se zraci svetlosti šire kroz svaki njegov deo.

4. Ne zaboravite da nastavite duboko da dišete dok zamišljate kako se odabrana boja širi od glave do pete. Nakon još nekoliko udisaja dozvolite da boja štita nestane dok zadržavate pozitivne misli i osećanja koja je donela u vaše telo i um.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter