Izvor: Informer
03.09.2023 u 07:25
4

NEOBJAŠNJIVO! NLO NAD BEOGRADOM: SINOĆ ČUDNI OBJEKTI u FORMACIJI otišli u pravcu GROCKE! – VIĐENI I U DRUGIM DELOVIMA SRBIJE

Tačkasti, beličasti objekti koji su "prošarali" nebo i koji se, kako piše u komenatrima, kreću ka Grockoj, ostavili su građane u nedoumici

Čudna pojava koja je zabeležena u večernjim časovima na nebu iznad Beograda iznenadila je i zainteresovala mnoge, pa se masovno fotografije ovih svetlećih objekata šire društvenim mrežama.

Tačkasti, beličasti objekti koji su „prošarali“ nebo i koji se, kako piše u komenatrima, kreću ka Grockoj, ostavili su građane u nedoumici, a neki od korisnika društvenih mreža smatraju da je reč o Starlink satelitima koje je lansirala kompanija SpaceX.

Kako dodaju u komentarima, ova pojava sastoji se iz 19 do 20 beličastih objekata i viđena je u 20.35 u Beogradu, a mnogi podsećaju da je zabeležena i prošle godine u isto vreme.

Sudeći po komentarima ova pojava viđena je i iznad drugih delova Srbije.

„Iznad Pančeva su se videli, 20 ih je“, „Sad su prošli iznad Sremske Mitrovice“, neki su od komentara, preneo je Telegraf.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “NEOBJAŠNJIVO! NLO NAD BEOGRADOM: SINOĆ ČUDNI OBJEKTI u FORMACIJI otišli u pravcu GROCKE! – VIĐENI I U DRUGIM DELOVIMA SRBIJE”

    • Prosle godine sam ih ja zaista videla na svoje oci i odmah se setila sta je to jer se bilo pisalo o tome tada pa sam eto slucajno odmah znala sta je to, jedan vezani niz u jednoj liniji satkan od mnogo svetlećih tačkica,kao vozic koji se pomera.to sam videla sa svoje terase ovde u Beogradu prosle godine.

      1
      0
      Odgovori
  1. Uradiše vlade SAD i moćni likovi sve kako bi narod zastrašio i preplašio od tzv NLO . Nlo kao pojava postoji i svetski moćnici to kriju od naroda ,medjutim svako ko veruje u Boga taj zna da nema straha od toga po narod već samo mogu da plaše narod sa tim kako bi izbeli nele svoje projekte ta sekta od zapada i masoni !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter