Izvor: Tanjug
27.03.2023 u 08:39
0

OTVORIO VRATA AVIONA NA PISTI I SIŠAO NIZ „TOBOGAN“: Nezapamćeni incident na aerodromu, putnik odmah uhapšen!

Putnik američke aviokompanije „Delta erlajns“ uhapšen je nakon što je na svoju ruku otvorio vrata aviona i sišao niz „tobogan“ na naduvavanje, dok se letelica pripremala da poleti iz Los Anđelesa ka Sijetlu, saopštili su zvaničnici američke Federalne uprave za avijaciju (FAA).

PRONAĐENO ČAUŠESKUOVO BLAGO: Vredna Polokova slika bila u Bugarskoj

Incident na letu „Delte“ dogodio se u subotu, kada se avion nalazio na međunarodnom aerodromu u Los Anđelesu.

Avion „boing 737“ bio je na pisti i spremao se da poleti, kada je putnik otvorio vrata, aktivirao „tobogan“ na naduvavanje i skliznuo napolje.

Njega su prvo uhvatili članovi osoblja „Delte“, nakon čega je došla policija i privela ga.

-Putnici su, potom, prebačeni u drugi avion i izvinjavamo se zbog neprijatnosti i kašnjenja, odnosno, pomeranja planova- saopštila je FAA i dodala da istražuje incident.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter