Izvor: BSC HAPPY/KURIR
16.12.2023 u 20:29
0

KAD NA PUTU SRETNEŠ SLONA: Porodica iz Australije doživela neverovatnu situaciju! (VIDEO)

Vozeći se automobilom kroz rezervat za životinje u Nacionalnom kampu "Jala" u Šri Lanki, jedna porodica je doživela krajnje neprijatnu scenu. Naime, slon se "počastio" njihovim doručkom.

Porodica iz Australije ostala je u šoku nakon što je slon razbio prozor njihovog auta tražeći hranu. Nesvakidašnja situacija se dogodila u nacionalnom parku u Šri Lanki – naime, ogromna životinja je izašla iz šume, prišla vozilu, razbila prozor i surlom počela da „kopa“ po automobilu tražeći da nešto pojede.

NOVČANICE LETELE NA SVE STRANE! Lopovi razneli bankomat usred noći (FOTO)

„Počeo je da njuška oko naših nogu u potrazi za hranom. Vozač nam je rekao da mu damo sve što imamo, pa sam ga nahranio sendvičem svog sina. Takođe je rekao da ostatak bacim kroz prozor, što sam i uradio. Uspeli smo da odjurimo, a ti sendviči i čips su nam verovatno spasili živote“, kaže Kasun iz Perta.

Ono što je bitno je da toko „incidenta“ niko nije povređen.

Koliko su slonovi opasne životinje?

Slonovi su najjači i najveći kopneni sisari na zemlji i mogu biti veoma opasni i agresivni prema ljudima. Pretnja koju slonovi predstavljaju u velikoj meri zavisi od okolnosti i okruženja. Kao i kod većine vrsta, napadi slonova se lako mogu izbeći jednostavnim oprezom i razumevanjem ponašanja ovIh životinja, piše Cok to konvers.

Često možemo da vidimo da su slonovi „pretvoreni“ u nežne divove putem medija. Naučnici ističu da oni mogu da se osećaju veoma ugroženo ukoliko smo im u blizini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter