Izvor: telegraf.rs
24.02.2021 u 09:52
0

Sud u Kini doneo odluku: Muž plaća ženi rad KUĆNIH POSLOVA!

Sud u Pekingu koji se bavi brakorazvodnim parnicama naredio je muškarcu da plati ženi za kućne poslove koje je obavljala tokom braka, navode svetski mediji.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija druga u Evropi u vakcinaciji, PRVA u revakcinaciji!

POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Da li će biti novih mera?

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“ Zorana Mihajlović: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

Kako navodi  žena će prema presudi dobiti 7.700 dolara za pet godina neplaćenog rada. Presuda je privukla veliku pažnju javnosti i pokrenula raspravu na internetu oko toga koliko vrede kućni poslovi, te neki smatraju da je ova cifra previše niska.

Prema sudskim spisima, muškarac sa prezimenom Čen je prošle godine podneo zahtev za razvod od supruge Vang, a par se venčao 2015. godine. Isprva nije želela da se rastave, ali je zatim zatražila finansijsku nadoknadu, tvrdeći da joj Čeng nije pružio podršku kada je reč o kućnim poslovima i obavezama oko njihovog sina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter