Izvor: happy bsc
30.10.2023 u 22:44
1

SERIJA KOJU OBOŽAVAJU I ONI KOJI NE VOLE SAPUNICE: Bračni trougao svakog dana od 13.30 samo na HAPPY TV, ovo je najjača scena koja je do sada emitovana

''Ako je žena ranjena, može i zadati ranu'' Džaner Džindoruk na malim je ekranima oživeo lik Volkana, koji vara svoju suprugu lepu doktorku sa kćerkom svog poslovnog partnera.

Upravo o tom momentu u našim životima govori i sledeća scena objavljena na tik toku gde glavna junakinja prevarena žena lepa doktorka iz serije, na večeri na kojoj su prisutni muž varalica, njegova ljubavnica ali i njen otac iznosi činjenice iz svog braka i kada pred svima saopštava istinu.

JOŠ JEDNA UZBUDLJIVA EPIZODA: Ne propustite seriju „Bračni trougao“ od 13:30 samo na Happy TV!
@voleti.ponovo1 #sadakatsiz #neveran #nevjera #preljubnik #fypシ #foryou #foryoupage #cansudere ♬ original sound – voleti.ponovo

Cansu Dere čuvena turska glumicam maestralno je odigrala lik prevarene žene koja u stanju da postane pravi uragan kada shavati da je prevarena.

Seriju Bračni trougao možete geldati svkog dana od 13.30 samo na Happy TV, ova životna priča prikovaće uz male ekrane i sve one koji nikada nisu bili ljubitelji ovog žanra serija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SERIJA KOJU OBOŽAVAJU I ONI KOJI NE VOLE SAPUNICE: Bračni trougao svakog dana od 13.30 samo na HAPPY TV, ovo je najjača scena koja je do sada emitovana”

  1. Stvarni život ima uzbudljivijih i neverovatnojih stvari nego što je scenarista u seriji mogao da smisli , ali tako je to kada su nenormalne i opsednute osobe u pitanju .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter