Izvor:
13.12.2017 u 19:14
0

GENIJALNI TRIKOVI: Uz ovo ćete sa malo novca izgledati vrhunski sređeno!

Bolje jedan odličan komad nego gomila gluposti u ormaru koja će skupljati prašinu Nemamo svi standardne kapute, međutim to ne znači da ne možemo u svakom trenutku izgledati totalno sređeno, čak i pomalo luksuzno uz male trikove.

Investirajte u ključne komade odeće

Kako kažu – bolje jedan odličan komad nego gomila gluposti u ormaru koja će skupljati prašinu. Dugački strukirani kaput s kariranim printom je bolja investicija od 3 poliesterske jaknice sa velikim lancima. Ipak, ako uz klasični kaput može da se priušti koji ludi šareni kaput ili bunda, zbog toga nema osude. Takođe, par farmerica idealnog kroja, mala crna haljina i grudnjak koji podiže sve što treba su nezaobilazni.

Dobar blejzer ili jakna čine čuda

Ne misli se na zimske, nego na laganije jakne i blejzere koji čine čuda i podižu svaku dnevnu kombinaciju. Bitno je da imaju dobru strukturu, naglašena ramena te ove sezone jako popularan i kaiš. Baš svakome stoji klasični blejzer s kaišem u struku!

Zablistaj u posebnim prilikama

Ne mora to biti Božićna večera ili doček Nove godine. Svaki trenutak može da se pretvori u razlog za slavlje. To može biti večera s partnerom ili zimsko venčanje. Poenta je da se svaki svečani događaj doživi kao razlog za slavlje i potruditi se da je izgled spreman za "crveni tepih".

Logo nikako

Gučijevi kaiševii majice nisu više "in" mada je u nekim društvima to čak i stvar kulture.. Postoji i mnogo boljih načina da se izgleda dobro, a ne kao svetleća reklama za brend te odeće.

Ormar pun neutralnih nijansi

Bež, boja peska, bele kafe, ledeno bela i siva. Zene u tim nijansama izgledaju prefinjeno, eleganto i neopisivo luksuzno! Pogotovo u kombinaciji sa nekim naočarima i visokim repom.

Crno je uvek dobra opcija

Davno smo prošli modno pitanje da li je pristojno nositi crne od glave do pete? Crno je tako i tako (ne)boja za zimu. Posebno kada se kombinuje sa više materijala. Tako će odlično izgledati crne sjajne pantalone od imitacije kože, topao i mekan džemper, vuneni kaput i neke zanimljive čizme.

Čisto i ispeglano

Da bi se osećali prijatno i dobro u odeći ona mora da odiše svežinom, čistpćom i mora biti ispeglana. Ne govori se o odeći koja zbog materijala nikad ne može biti ispeglana.

Ruž mora biti na usnama uvek

Čak i kada na licu postoji samo neutralna šminka ili samo maskara, nema toga što dobar ruž ne može spasiti. Bolji odabir su uvek mat ruževi crvenih nijansi nego recimo sjajni ljubičasti ruž.

Visoki rep ili punđa

Najbolji trik protiv umornog izgleda je podignuta i zalizana kosa u repu. Automatski vizuelno "otvara" lice, ali i zateže deo oko očiju.Takođe otvara pogled na vrat zbog čega će vaš izgled biti mladalački i lepršav.

Izvor: Happytv,rs/Stil
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter