Izvor:
12.06.2019 u 16:43
0

RODITELJI JE NISU PODRŽAVALI JER SU MISLILI DA JE MANEKENSTVO UZALUDAN POSAO: Danas ova lepotica zarađuje milione i proglašena je najseksepilnijom ženom SVETA!

Bivša Mis Amerike i univerzuma Olivija Kulpo danas je jedna od najzaposlenijih modela na svetu, a deo medijskog kolača dobila je i vezama s muzičarem Nikom Džonasom i igračem NFL-a Denijem Amendolom, s kojim je nekoliko puta raskidala.

Ipak, brineti na poslovnom planu ide i više nego odlično. Sada joj je stiglo još jedno veliko priznanje. Naime, upravo je Oliviju poznati časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom sveta.

Drugim rečima, Kulpo je titulu „preotela“ koleginici Kejt Apton, a u Hot 100 našle su se i Džesika Alba, Hejli Boldwvn, Stela Maksvel, Kejti Peri, ali i Dženifer Garner, koju je časopis People proglasio najlepšom ženom sveta 2019. godine. Oliviju na Instagramu prate milioni obožavalaca, a muškarci posebno, jer se brineta može pohvaliti prekrasnim licem, ali i telom koje voli da pokazuje, pa se tako simbolično skinula i za novu naslovnicu Maxima.

„Iskreno, od malih nogu sam sanjala da ću jednog dana krasiti naslovnicu Maxima kao najseksi žena na svetu“, priznala je u intervjuu manekenka, kao i to kako njeni roditelji nisu bili nimalo srećni što je zaplivala modnim vodama.

„Kad sam osvojila prvu titulu, moji roditelji nisu bili tamo. Mislili su da je to uzaludan posao.“Posao je toliko „uzaludan“ da se Olivija kupa u milionima, a verovatno će joj karijera dodatno procvetati nakon novog i laskavog priznanja.

View this post on Instagram

Last morning in Monaco ❤️☀️

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

izvor:GlossyFoto:Arhiva/Instagram/oliviaculpo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter