Izvor: happybsc
11.02.2024 u 18:58
0

ABA LIGA: Partizan dominirao, razbio Igokeu i prekinuo seriju poraza

Košarkaši Partizana od 17 sati u Laktašima igraju protiv Igokee meč 20. kola ABA lige.

Crno-beli su trenutno u nizu od pet poraza u svim tamkičenjima, te će na ovom meču tražiti izlaz iz krize.

Igokea je u prvom delu sezone pobedila Partizan sa 89:91 u beogradskoj Areni.

Partizan je trenutno na skoru 13-6, dok Igokea ima 11 pobeda i osam poraza.

IGOKEA – PARTIZAN

18:56

KRAJ!

18:53

38′ Lep potez Milosavljevića – 52:94

Partizan je napravio mini-seriju 0:5, ali je onda Milosavljević pogodio trojku pod faulom. Crno-beli su sa penala došli do 52:94.

18:46

35′ Nema drame – 49:87

Ponitka je ubacio trojku iz kornera, a Marić je konačno bio siguran pod košem nakon serije loših poteza na obe strane. Vukčević je promašio trojku, ali je Marić bio nesiguran iz reketa. Kaboklo je bio siguran na drugoj strani.

18:42

33′ Čeka se samo konačni rezultat – 47:82

Ponitka je ukrao loptu, a Anđušić je imao 2/2 sa penala. Smit je oduzeo loptu, a Ponitka je zakucao u kontri. Igokea je pogodila za dva, dok je Anđušić ubacio trojku. Bošković je poentirao nakon ofanzivnog skoka, a onda su obe ekipe upisale po izgubljenu loptu. Kaboklo je sa penala bio siguran, a Karmajkl je napravio faul u napadu.

18:34

30′ Doužer se aktivirao – 43:72

Kondić je dobio rampu od Koprivice, a Partizanov centar je odigrao i dobru odbranu nad Milosavljevićem. Doužer je pogodio sa poludistance, a Igokea je imala četiri uzastopna promašaja. Doužer je „pocepao mrežicu“ trojkom, a onda je elegantno položio za +30. Karmajkl je popravio svoj promašaj, a Ponitka je do poena stigao sa penala.

18:28

27′ Partizan čuva prednost – 41:64

Marić je promašio zicer, a seriju loših poteza prekinuo je Jeremić trojkom. Panter je odgovorio sa penala, Atić je promašio otvorenu trojku, kao i Smit. Koprivica je sa penala bio polovičan, a Jeremić nije nastavio sa dobrim šutevima.

18:18

23′ Ponitka sjajan – 38:60

Koprivica i Jeremić su bili sigurni sa penala, a Panter je „pocepao mrežicu“ sa trojke. Atić je o prodoru bio odličan, Stanković je lupio rampu Jaramazu, a sudije su donele još jednu lošu odluku, pošto su dosudile aut za Igokeu, iako je trebalo suprotno. Koprivica je ipak uz faul povećao prednost, a realizovao je i penal. Ponitka je odigrao dobru odbranu, a onda se nagradio trojkom.

17:53

20′ POLUVREME – 33:49

Karmajkl je napravio faul u napadu, dok Partizan nije imao sreće na drugoj strani. Milosavljević je promašio trojku, a Naneli je bio siguran sa penala. Atić se lepo snašao i pogodio flouter, Smit je promašio trojku, ali je Partizan povećao na +13. Ledej je napravio faul u napadu, Igokea to nije najbolje iskoristila, a Milosavljević je dobio tehničku zbog prigovora sudijama. Partizan je preko Nanelija i Ledeja stekao +16, a Kondić je po treću put večeras podbacio u šutu za tri.

17:43

18′ Naneli se probudio – 31:42

Partizan je sa penala došao do dvocifrene prednosti, ali je Igokea na isti način smanjila. Smit nije pogodio otvorenu trojku, ni Naneli nije bio precizan, ali su se crno-beli odbranili. Doužer je lako prošao do koša, Igokea je uzvratila, a onda smo videli brze poene na obe strane. Naneli je ubacio trojku za +11.

 

17:35

15′ Igokea stala – 25:33

Doužer je u tranziciji bio najbolji, Koprivica je bio dobar zaštitnik obruča, a Naneli je sa penala povećao na 25:30. Atićeva trojka je bila kratka, dok je Kondić imao još jedan veliki promašaj. Ledje je pogodio otvorenu trojku, dok Atić je teške pozicije nije poentirao.

17:29

13′ Neizvesno – 25:26

Koprivica je izgubio loptu, a Karmajkl je sa penala izjednačio. Koprivica je zakucao na asistenciju Nanelija, a Vukčević je pogodio trojku koja nije važila, jer je gazio liniju. Bašković je pronašao poene na obruču, a Tristan je još jednu loptu bacio u aut. Doužer je iznudio faul u napadu, a Koprivica je bio polovičan sa penala.

17:19

10′ Igokea diše za vratom – 21:23

Kaboklo je opet zakucao, a Nakič je napravio lep potez i pogodio za dva. Tristan je lako izgubio loptu, ali Nakić to nije kaznio trojkom. Jaramaz je pogodio za tri, ali je Kondić uzvratio. Kaboklo je napravio faul u napadu, a Milosavljević je uz zvuk sirene pogodio trojku.

17:16

8′ Kaboklo u ritmu – 13:18

Atić je pogodio za dva, a Kaboklo je ponovo zakucao. Posle promašaja na obe strane, Jošilo je sa penala došao do poena, kao i Vukčević. Kondić je imao žestok promašaj u šutu za tri, a Kaboklo i KArmajkl su razmenili poene, Nakić je promašio otvorenu trojku na 13:18.

17:08

5′ Pontika i Ledej odlični – 7:13

Jošilo je iz mesta pogodio za tri, a Jaramaz nije uzvratio. Ledej je prekinuo seriju promašaja, a onda je lupio rampu Kondiću. Ponitka je ubacio trojku za vođstvo 7:13.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter