Izvor: informer
11.02.2024 u 20:16
0

UŽAS ZA REAL, NAJBOLJI FUDBALER SE POVREDIO: Pred nastavak Lige šampiona, strašan gubitak

Fudbaler Real Madrida Džud Belingem odsustvovaće sa terena najmanje tri nedelje zbog povrede levog skočnog zgloba.

Engleski reprezentativac povredio se tokom jučerašnjeg meča protiv Đirone u 24. kolu Primere, koji je njegov „kraljevski klub“ dobio ubedljivo sa 4:0.

Belingem je pstigao dva gola za Madriđane, ali je već početkom drugog poluvremena, tačnije u 57. minutu morao da bude zamenjen. Posle detaljnih pregleda Real je saopštio da je fudbaler zadobio uganuće levog skočnog zgloba, ali nije otkrio dužinu pauze.

Ipak, kako ugledna španska Marka prenosi, mladi napadač odsustvovaće sa terena oko tri nedelje. To znači da će Real bez najboljeg golgetera dočekati prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga. Takođe, Englez će propustiti utakmice i sa Rajom Valjekanom, Seviljom i Valensijom u španskoj ligi.

Belingem bi u najboljem slučaju mogao da se vrati na teren u revanšu protiv nemačke ekipe u Ligi šampiona.

Fantastični napadač je ove sezone odigrao 29 utakmica za „kraljevski klub“ u svim takmičenjima i postigao je 20 golova i upisao osam asistencija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter