Izvor: Happy BSC
05.03.2024 u 21:03
0

AMERIKANCI LUDI ZA SRPSKIM BISEROM! Topiću predviđaju još bolje mesto na NBA Draftu

Mladi igrač je trenutno povređen

Već i ptice na grani znaju da je Nikola Topić najveći biser srpske košarke. Oduševio je čitav svet svojim talentom i kvalitetom u tako mladom dobu, pa nije čudno što mu analitičari predviđaju visoku poziciju na predstojećem NBA Draftu.

Prema poslednjim prognozama, popularni Top je bio postavljen na peto mesto, a kako je javio poznati skaut Džonatan Dživoni, popeo se za jednu poziciju, te je sada četvrti iza Zakarija Risašera, Aleksa Sara i Roba Dilingema:

– Nastavlja da radi na povratku posle povrede kolena koju je zaradio u januaru. Čini se da mu se malo žuri da se vrati u ovoj fazi, pošto je njegov klub već prvi u ABA ligi, a ima još malo da se igra u Evropi – rekao je on.

Dživoni je potom nastavio:

– Razočaravajuće je iz perspektive procene što ga nismo videli, ali je Topić ponudio dovoljno snimaka tokom jeseni da bi učvrstio veliki interes da bude biran kao „loteri“ pik. Njegova veličina i organizacija igre ga odvajaju od drugih, ali će povratak krajem marta ili početkom aprila omogućiti timovima da nauče više o njemu pre drafta – istakao je Dživoni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter