Izvor: Kurir.rs
12.03.2024 u 11:29
1

BOMBA! ŠOK I NEVERICA! SRBIJA IZGUBILA „ORLA“: Mladi fudbaler PAVLOVIĆ ipak prelomio i odlučio da igra za NEMCE

Mladi fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, po svemu sudeći izabrao je reprezentaciju Nemačke.

Nemci su shvatili ozbiljnost situacije i nameru selektora Srbije, Dragana Stojkovića, zajedno sa sportskim sektorom i direktorom, Stevanom Stojanovićem, da od Pavlovića naprave „orla“, pa su rešili ekspresno da reaguju.

Poučeni skorašnjim iskustvom, kada je Lazar Samardžić, nakon što je igrao za mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, odabrao Srbiju i postao standardan član A tima, Nemci su odlučili da ovaj put ništa ne prepuste slučaju, pa će Pavlović, kako stvari stoje, debitovati u dresu Pancera već u martovskim mečevima.

IQ 200! JOKIĆ nadmudrio sudije kao od šale – evo šta je uradio o čemu bruji ceo svet VIDEO

Prema informacijama Bilda, nacionalni selektor Julijan Nagelsman u naredna dva prijateljska susreta igraće bez jedne od Bajernovih zvezda Leona Gorecke! Ova odluka predstavlja ozbiljno iznenađenje, jer Gorecka je počeo da se vraća u formu. Ipak, on neće učestvovati u važnim probnim mečevima protiv Francuske (23. mart) i Holandije (26. mart), a umesto njega šansu će dobiti njegov mlađi saigrač Aleksandar Pavlović„, stoji u tekstu najtiražnijeg lista Evrope.

Ovo je takođe važan signal srpskom savezu, koji se i dalje bori za dragulj Bajerna. Podsetimo. Pavlovićev otac je iz Srbije, pa bi on mogao da izabere i Srbiju. Ali ovaj potez Nagelsmana definitivno ga približava Nemačkoj„.

Nemačka će u martu odigrati dve prijateljske utakmice, 23. marta protiv Francuske a tri dana kasnije odmeriće snage sa Holandijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BOMBA! ŠOK I NEVERICA! SRBIJA IZGUBILA „ORLA“: Mladi fudbaler PAVLOVIĆ ipak prelomio i odlučio da igra za NEMCE”

  1. nista cudno, piksi je poduzio onima koji prave biznis a ne tim. Da je nemocan znao je i ranije ali novca nikada dosta. Jedva smo prosli i to ne zahvaljujuci nama nego od drugih rezultsta a radost je bila velika. Naravno ostajes na kormilu sa sada vecim koferom. Nas fudbal je svesno unistavan. Mogu da zamislim kako su pojefini igraci nesto poput roblja.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter