Izvor: Kurir/BSC Happy
12.03.2024 u 10:04
0

IQ 200! JOKIĆ nadmudrio sudije kao od šale – evo šta je uradio o čemu bruji ceo svet VIDEO

Taman kada pomislimo da smo od njega sve već videli, popularni Džoker izvede nešto što nas potpuno ostavi bez teksta…

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić na meču protiv Toronta još jednom je pokazao da je njegov košarkaški IQ prosto neverovatan.

Košarkaši Denvera pobedili su Toronto posle velikog preokreta rezultatom 125:119.

Ponovo je najbolji u ekipi Denvera bio Nikola Jokić, koji je meč završio sa 35 poena, 17 skokova i 12 asistencija.

Jedan genijalan potez koji je napravio u finišu prvog poluvremena privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Naime, u finišu druge deonice došlo je do spornog momenta kada je lopta izašla u aut nakon duela jednog igrača Toronta sa Jokićem. Sudije su dosudile aut u korist Reptorsa, ali je bio uveren da je igrač protivničkog tima poslednji dodirnuo loptu. Okrenuo se ka svom treneru, Majklu Melounu i pokazao mu da bi trebalo da proveri situaciju.

Kako bi „kupio vreme“ pravio se da mu se da vezuje pertlu, što je dalo Melounu prostora da pogleda na ekranu snimak sporne situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter