Izvor: Kurir.rs
24.10.2023 u 14:15
0

BOŽIĆ MVP 4. KOLA ABA LIGE: Centar Prtizana je imao veći indeks, ali priznanje je ipak otišlo u Zadar!

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) četvrtog kola ABA lige.

Zadar je u subotu na gostujućem terenu u Novom Mestu pobedio Krku sa 88:75, a Božić je predvodio ekipu sa 24 poena, devet asistencija, šest skokova i jednom ukradenom loptuom za 40 minuta na terenu, uz indeks od 29 poena.

On je imao drugi najveći indeks, posle Frenka Kaminskog iz Partizana i Leona Stregara iz Krke, ali je proglašen za najkorisnijeg igrača jer je njegova ekipa pobedila.

OBRADOVIĆ BESAN: Neću da pričam o pojačanjima dok gledam ove strahote

Božić je bio MVP i trećeg kola, prethodne sedmice.

Najbolji strelac četvrtog kola sa 26 poena bio je Aleksa Avramović iz Partizana, Šon Džons iz Cedevita Olimpije imao je najviše skokova – 15, dok je košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić bio najbolji asistent sa 10 dodavanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter