Izvor: BSC Happy
03.12.2023 u 09:21
0

BRUKA KAKAVA SE NE PAMTI: Ovo što je ATP uradio prema Međedoviću, prosto je nezamilsivo

Neprijatan gaf.

Srpski teniser Hamad Međedović postao je najbolji mladi igrač sveta nakon što je na Next Gen Završnom mastersu u Džedi došao do titule pobedom u finalu nad Francuzom Arturom Fisom sa 4:2 u setovima.

Međedović je odigrao briljantan turnir i ostvario sve tri pobede u grupi,a potom i u polufinalu i finalu i zasluženo podigao pehar namenjen šampionu na turniru koji se održava od 2017. godine.

Međutim, došlo je do neverovatne greške nakon završetka turnira od strane krovne teniske organizacije ATP-a.

Oni su na svom nalogu na Instagramu nakon osvojene titule Međedovića stavili sliku njegovog rivala Francuza Fisa kao novog šampiona. Greška je kasnije ispravljena, ali je ostalo zabeleženo da su se propisno obrukali i učininili nepravdu prema Međedoviću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter