Izvor: Sportalo
14.04.2024 u 18:23
0

CRVENA ZVEZDA – ŽELEZNIČAR 3:0: Ivanić i Šerif slomili Pančevce, Olajinka zakucao poslednji ekser

Pada zavesa na ligaški deo Superlige Srbije. Aktuelni šampion spušta zavesu pred plej-of utakmicom sa pančevačkim Železničarom. Rutinska pobeda Zvezde u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige Srbije.

Crvena zvezda – Železničar 3:0 (1:0)

Drugo poluvreme:

90. minut – Kraj utakmice!

86. minut – Goool za Zvezdu! Posle oduzete lopte na sredini terena, dodao je Šljivić do Olajinke, lopta je malo zakačila Stankovića i prevarila Mijatovića.

84. minut – Rutinski domaćin kontroliše dešavanja na terenu. Čeka se samo mirno privođenje utakmice kraju…

79. minut – Stativa Kataija! Iskoristio je rupu u odbrani, dobio odličan pas od Šerifa, međutim sa samo nekoliko metara je pogodio okvir gola Železničara.

78. minut – Bez obzira na to što Zvezda ima prednost od dva gola, juri domaćin i treći kojim bi i definitivno bacio na patos grogiranog rivala.

72. minut – Goool za Zvezdu! Samo što je ušao na teren, Aleksandar Katai je ponovo opravdao nadimak „Magiko“. Centrirao je sa desne strane pravo na glavu Šerifa Ndiaja. Pokazao je Senegalac zašto ga je Bahara nazvao „dominatorom“.

69. minut – Solidna šansa za Šljivića. Centaršut Rodića sa leve strane je dobro anticipirao talentovani ofanzivac i iz trka šutirao pored gola Železničara.

65. minut – Spasio je Naser Điga u poslednjem trenutku. Dobro se namestio Hajdin u petercu Zvezde, međutim momak na pozajmici iz Bazela je reagovao adekvatno i sprečio možda i pogodak gostiju.

61. minut – Napravio je Milojević i prve dve izmene na utakmici. Uveo je na teren Nasera Đigu i Jovana Šljivića, a izveo Aleksandra Dragovića i Osmana Bukarija.

56. minut – Pokušao je Hvang sa distance da iznenadi golmana Železničara. Samo donekle je uspeo u tome pošto je čuvar mreže gostiju odbranio udarac.

52. minut – Nova šansa za Zvezdu. Sada je Olajinka šutirao snažno. Bio je sam, bez bloka, ali je Mijatović odbranio.

49. minut – Prva akcija vredna pomena u drugom delu igre. Sve je bio dobro do poslednjeg trenutka i pasa Hvanga koji je iz obećavajuće situacije dodao samo do protivničkog štopera.

52. minut – Nova šansa za Zvezdu. Sada je Olajinka šutirao snažno. Bio je sam, bez bloka, ali je Mijatović odbranio.

49. minut – Prva akcija vredna pomena u drugom delu igre. Sve je bio dobro do poslednjeg trenutka i pasa Hvanga koji je iz obećavajuće situacije dodao samo do protivničkog štopera.

46. minut – Bez izmena na obe strane kreće drugi deo igre. 

Kraj prvog poluvremena – Očigledno je da je domaćin daleko kvalitetniji tim. Dosta se mučio da probije odbranu Železničara i čini se da je Ivanić to uradio u najboljem mogućem trenutku, pred poluvreme.

45+3. minut – Stativa! Mogli su crveno-beli da odu sa dva gola prednosti na odmor. Pogodio je Ndiaje okvir gola iz dobre situacije…

45. minut – Goool za Zvezdu! Postigao je Ivanić pogodak iz jako čudne akcije. Posle jednog duela u kaznenom prostoru gostiju su pali Obradović i Ndiaje, a u nastavku je Mirko glavom matirao Mijatovića.

42. minut – Obećavajući napad crveno-belih se završio razočaravajuće. Stvorena je prednost po levoj strani, ipak centaršut Ivanića je bio jako, jako slab i odbrana Pančevaca je lako otklonila opasnost.

39. minut – Utihnula je privremeno inicijativa domaćina. Izdržao je Železničar pritisak šampiona. Vidićemo dokle će moći tako.

34. minut – Nova šansa za domaćina. Odličnom fintom je Bukari izbacio Hajdina, šutirao iz mrtvog ugla i uspeo da izbori samo novi korner.

33. minut – Još jedan pokušaj Ivanića. Šutirao je sada iz daljine što je zaustavio golman gostiju. Ono što može da raduje crveno-bele je činjenica da su zaigrali daleko agilnije.

31. minut – Najbolja prilika na utakmici! Odličan pas Olajinke u prostor za Ivanića, poslao je loptu ljubimac navijača Zvezde pored golmana Mijatovića, međutim ona je završila malo pored leve stative.

28. minut – Slab centaršut Hvanga, koji izvodi prekid u odsustvu Kange, iz dosta dobre pozicije. Samo korner za Zvezdu.

24. minut – Pokušao je Ndiaj atraktivno, makazicama, međutim nije bio toliko blizu gola Mijatovića.

20. minut – Solidan pokušaj Bukarija. Centrirao je sa desne strane iako je bio udvojen, tražio je Ndiaja kojem je malo falilo da stigne do lopte.

17. minut – Period igre kada gosti imaju inicijativu. Pomalo i iznenađujuće, posebno uzimajući u obzir kako je počela utakmica.

14. minut – Prva prilika za Pančevce. Dobra tranzicija Železničara po levoj strani. Centrirao je Đorđević u kazneni prostor, pronašao je Pavlova na petercu, međutim ukrajinski napadač je šutirao pored gola Glazera.

11. minut – Kontroliše domaćin dešavanja na terenu Marakane po sunčanom danu. Jasna je ideja da se što pre probije otpor Železničara koji se veoma dobro brani za sada.

6. minut – Evo prve velike šanse. Centrirao je Mijailović, Obradović je jako loše intervenisao, stigla je lopta do Olajinke na drugoj stativi i samo nekoliko centimetara je falilo Nigerijcu da se upiše u strelce.

5. minut – Još uvek dva tima opipavaju snage. Dosta dugih lopti, bez nekih ozbiljnijih prilika na startu utakmice.

1. minut – Počela je utakmica na Marakani, a prvi napad će imati gostujući tim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter