Izvor: Kurir.rs
09.08.2023 u 16:29
0

DA LI STE SE NADALI OVAKVOJ ODLUCI? Ranko Popović novi trener Vojvodine

Poznati stručnjak Ranko Popović biće novi trener Fudbalskog kluba Vojvodina.

PRVI OTKAZ U SUPERLIGI OVE SEZONE: Radoslav Batak nije više trener Vojvodine

Upravni odbor novosadskog kluba jednoglasno je odlučio da Popović preuzme upražnjenu klupu posle odlaska Radoslava Bataka. Promocija novog trenera je zakazana za četvrtak.

Doskorašnji trener japanske Mačide preuzeće klub koji se nije proslavio na startu nove sezone. Posle četiri vezana neuspeha na startu sezone i ispadanja već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, rukovodstvo novosadskog superligaša donelo je radikalnu odluku i ozvaničilo kraj saradnje sa šefom struke.

Do leta 2009. godine, Ranko Popović je radio u Srbiji. Sa Spartakom je nizao uspehe, obezbedio superligašku promociju i otisnuo se van granica matice. Radio je potom u Japanu (Mačida, Oita, Serezo Osaka), španskoj Segundi (Real Saragosa), Tajlandu (Buriram), Indiji (Pune), austrijskom drugoligašu Sank Peltenu.

Do poslednjeg januarskog dana 2023. bio je na klupi japanske Mačide.

Zanimljiv igrački put imao je Popović u bivšoj Jugoslaviji. Rođen 1967. u Peći, krajem osamdesetih stigao je u Partizan. Kao desni bek imao je žestoku konkurenciju u Vujadinu Stanojkoviću i nije se naigrao. Igrao je na pozajmicama u Leotaru i Spartaku, odakle se 1993. otisnuo u Grčku. Zenit karijere dostigao je u Šturmu, čiji prvotimac je bio četiri godine, od 1997. do 2001.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter