Izvor: Blic/Sportal
06.02.2024 u 18:16
0

DETONACIJA: Bahar nakon Zvezde ide u bratski klub?

Izraelski stručnjak Barak Bahar mogao bi da preuzme Olimpijakos i tako posle Crvene zvezde postane novi trener bratskog kluba, prenose grčki mediji.

Posle neuspeha u Ligi šampiona i poraza u večitom derbiju od Partizana, kojim je izgubljena jesenja titula, Zvezda je otpustila je Baraka Bahara.

Dok Izraelac ne nađe novi klub, Crvena zvezda mu isplaćuje redovno plate, a iako su se pojavile informacije u izraelskim medijima da je Bahar tužio Zvezdu, iz redova crveno-belih poručili su da to nije istina.

TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Prema prvobitnim informacijama iz Izraela, Barak Bahar bio je na pragu preuzimanja Makabija iz Tel Aviva, ali od tog posla neće biti ništa.
Sada se pominje da bi mogao da preuzme Olimpijakos, prenosi pouzdana grčka „SDNA“.

Karlos Karvaljal dobiće otkaz i prvi na listi želja Olimpijakosu za novog trenera je Bahar.

HITNO SAOPŠTENJE: Oglasio se Nemanja Bjelica prvi put nakon skandala!

Olimpijakos je želeo Bahara i pre nego što je došao u Crvenu zvezdu, s obzirom da su bacili oko na njega kada je sa Makabi Haifom deklasirao AEK (4:0).

Posle toga je izbacio Zvezdu i ušao u Ligu šampiona i upravo su ga crveno-beli doveli naredne sezone ispred Olimpijakosa.

Sada ga žarko žele drugi crveno-beli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter