Izvor: Kurir
13.01.2024 u 16:32
0

ĐOKOVIĆ PRED AO OTKRIO VAŽNE PROMENE! Neočekivano se pojavila NOVA LICA, Novak objasnio zbog čega je povukao ove poteze!

Specijalni izveštač iz Melburna – Vuk Brajović

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, otkrio je da je došlo do promena u njegovom timu.

Pred početak Australijan opena i meča prvog kola protiv Hrvata, Dina Prižmića, kvalifikanta koji je 178. na ATP listi, Novak je održao zanimljivu konferenciju za novinare.

Na njoj se prisetio kroz šta je prošao 2022. godine kada je deportovan iz Australije.

Poručio je da mu se „stomak prevrnuo“ kada je ove godine na aerodromu prepoznao čoveka i video putanju kojom je išao te paklene 2022. godine.

Između ostalog, Đoković je rekao da Karlos Gomez Erera, dobar prijatelj i član tima, sada ima novu poziciju.

– Čarli je sada u ulozi tim menadžera, što je najveća promena. On i dalje učestvuje u ulozi trenera-asistenta glavnom treneru Goranu Ivaniševiću. Dosta dobro obavlja tu ulogu iako nema puno iskustva, brzo uči i neko je kome mogu da verujem – kao prijatelju. Odličan je u tandemu sa sa Markom Madenom, mojim glavnim menadžerom, a tu je i Elektra koja nam se pridružila u radu. Biće još ljudi u širem timu, neće biti svi ovde u Melburnu, ali na Grend slemovima nastojimo da budemo u punom sastavu zbog zahtevnosti rada na brendu i mojoj karijeri – rekao je Đoković.

Novak će prvi meč na Melburnu igrati u nedelju ujutru kada će i započeti pohod na 11. titulu u Australijan openu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter