Izvor: Kurir.rs
01.07.2023 u 19:11
0

ĐOKOVIĆ PRED MEDIJIMA UOČI POČETKA VIMBLDONA: Uvek osećam da mladi Novak dolazi ovde da živi svoj san

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se medijima pred početak Grend Slema u Londonu.

NOVAK ĐOKOVIĆ BEZ TENZIJE, TOTALNO OPUŠTENO: Evo kako se Nole priprema za meč na travi (VIDEO)

Na konferenciji za medije uoči starta Vimbldona Novak je istakao da se oseća sjajno.

Uvek je ovo bio moj san, od mog detinjstva. Igrao sam ovaj turnir mnogo puta, uvek osećam da mladi Novak dolazi ovde da živi svoj san. U mojim očima najveći turnir, jedva čekam da počne, počeo je Novak, koji se potom osvrnuo i na svog najvećeg trenutnog rivala, Karlosa Alkaraza.

 

Uvek je tu neko i uvek će biti i Karlos je veoma dobar mladić koji nosi u sebi prilično iskustvo. Pravi istoriju tako mlad, igrač koji pokazuje veliki intezivitet, snagu, za nekog ko ima toliko godina, impresivno. Ferero je u njegovom ćošku, trudi se da sve funkcioniše. Ne treba mi da imam Karlosa ili nekog drugog da bi imao motivicaiju, imam sedam mečeva da osvojim titulu, ko je preko puta mene ne pravi razliku, radim ono što mi je potrebno da radim. Skoncentrisan sam na sebe, na svoje telo i da pobedim svaki od tih mečeva, poručio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter