Izvor: BSC Happy
03.12.2023 u 14:03
0

DRAMA U ŠPANIJI: Gudelj se ponovo srušio na terenu

Brat fudbalera Sevilje Nemanje Gudelja, Dragiša koji je doživeo srčani zastoj u martu, ponovo je kolabirao na terenu tokom utakmice Kordobe i Melije.

Fudbaler Kordobe kolabirao je tokom duela koji su Andalužani igrali u nedelju prepodne.

On je pao u 26. minuta i odmah je ustao na noge, ali je bio veoma dezorijentisan. I saigrači i rivali su brzo reagovali i nedugo zatim je prebačen u najbližu bolnicu. Kordoba je preko svojih društvenih mreža izvestila o svom zdravstvenom stanju.

„Dragiša Gudelj je dobro. On je prebačen u bolnicu Melilja na medicinske pretrage nakon što je napustio Alvarez Klaro. Čim budemo mogli, daćemo više informacija.

Gudelj se u martu ove godine srušio na terenu tokom utakmice Kordobe i Rasing Ferola, ali se posle nekoliko meseci vratio na teren.

„Sećam se skoro svega, osim tih sedam, do 10 minuta. Kada sam se probudio na nosilima nakon što sam pao na zemlju, sećam se svake sekunde. Video sam ljude oko mene kako me stavljaju u kola hitne pomoći i pitao sam ‘šta se desilo?’. Rekao sam treneru da želim da nastavim utakmicu, nisam shvatio šta se dogodilo, mislio sam da sam dobio udarac“, prisetio se Gudelj.

Otkrio je i kako se osećao u tom momentu.

„Čudno je jer sam se osećao dobro, doduše sa dosta adrenalina naravno. Tada sam video oca. Rekao mi je ‘Dragi, smiri se, smiri se sada’. Po njegovom izrazu lica video sam da se nešto ozbiljno desilo. U kolima hitne pomoći doktor mi je objasnio. A, kada ti kažu da ti je srce stalo na tri i po minuta i svet ti stane na nekoliko sekundi. Ne mogu da objasnim osećanje kada su mi objasnili“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter