Izvor: Arenasport.com
05.04.2023 u 15:08
0

Aleksander Čeferin OSTAJE NA ČELU UEFA: Izabran je na još četiri godine

Atuelni predsednik Evoske fudbalske Unije (UEFA) Aleksander Čeferin reizabran je na tu funkciju koju će obavljati naredne četiri godine.

Slovenački advokat se na čelu „evropske kuće fudbala“nalazi od 2016. godine kad je zamenio dostadašnjeg prvog čoveka UEFA Mišel Platinja.

Tokom svoje vladavine evropskim fudbalom Čeferin se suočio sa velikim pokušajem puča kad je sprečio formiranje Superlige Evrope, mada Barselona, Real Madrid i Juventus i dalje pokušavaju da pronađu model kako da pokrenu to takmičenje.

Slovenac je mnogo puta istakao da će se boriti za održavanje Lige šampiona pod patronatom UEFA i da će se truditi da to takmičenje još više osavremeni u unapredi, što mu je očigledno i donelo povrenje za novi četvorogodišnji mandat.

Alison i VAR spasili Liverpul u Londonu: Čelsi ima za čime da žali nakon novog remija sa Redsima, pobeda Lidsa u derbiju začelja, Lester nastavlja da tone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter