Izvor: Informer.rs
29.05.2023 u 17:20
0

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA I ZVEZDE SAVETUJE VRANJEŠA! Ne treba ti Partizan! Već nerviraš „grobare“, a zabošćeš nož u leđa „delijama“!

Nikoslav Bjegović, koji je od 1989. do 1991. bio član kluba iz Humske, a od 1997. do 2000. nosio dres tima s "Marakane" rekao je za Informer da ne bi prešao u Humsku da je na mestu bivšeg reprezentativca BiH.

Bivši štoper Crvene zvezde, Anderlehta i AEK-a Ognjen Vranješ blizu je potpisa za Partizan, a u redove crno-belih trebalo bi da stigne kao slobodan igrač. „Grobari“ su mu na utakmici protiv Voždovca (2:1) jasno stavili do znanja da ga ne žele u klubu, a on se danas prvi put oglasio na tu temu

Prema rečima Bjegovića, Partizan bi dobio vredno pojačanje ako angažuje bivšeg reprezentativca BiH, ali…

– Ako gledamo igrački, Partizan bi dobio mnogo dolaskom Vranješa. Međutim, to donosi probleme i upravi i igračima, fudbal se igra ipak zbog navijača. Odlazili su Milojević, Joksimović i Milko Đurovski iz Zvezde…Milku niko ne zamera jer znaju kakav je majstor bio. Navijači Partizana su rekli svoje, ne žele Vranješa u timu. To je sad kao kad hoćeš neku devojku, a ona te neće, pa ne možeš na silu – izjavio je Bjegović.

Na podsećanje da je Vranješ pogrdno govorio o navijačima Partizana i legendi Albertu Nađu, bivši fudbaler večitih je rekao da to nikad ne bi uradio.

– Nikad se nisam izrazio da mrzim Partizan. Uvek sam respektovao taj klub i njegove navijače. Za mene su „delije“ najbolje na svetu, da se razumemo, ali i navijači Partizana vole svoj klub i uz njega su. Moj savet Vranješu je: „Nemoj da dolaziš u Partizan, ako te ne žele navijači“. Ne bi trebalo da čačkaju mečku ni on, a ni uprava. Na stadion se dolazi zbog tih navijača koji su ti rekli da te ne žele. A nema ništa lepše nego da te navijači prihvate.

SAD I ZVANIČNO! Zvezda u trećem šeširu na žrebu Lige šampiona! Evo ko sve ne može na „Marakanu“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter