Izvor: Arenasport.com
11.07.2023 u 15:38
0

DRES LIONELA MESIJA iz Katara na izložbi u Muzeju FIFA

Muzej FIFA u Cirihu koji je otvoren tri meseca po odigravanju Mundijala u Kataru bogatiji je za dres Lionela Mesija, najboljeg igrača poseldnjeg Svetskog prvanstva.

FIFA je marljivo prikupljala sve predmete za fascinantnu izložbu, a od danas će posetioci moći da vide i dres argentinskog čarobnjaka i to sa Mundijala. Lionel Mesi je sa Argentinom osvojio titulu prvaka sveta, bio je proglašen i za najboljeg igrača turniura, oborio je niz rekorda, dobio je i priznanje FIFA igrač godine. Mesi je ovog leta napustio Pari sen Žermen i prešao u Inter iz Majamija gde se očekuje njegov debi.

AL AHIL UZ SERGEJA želi Aleksandra Mitrovića i Bernarda Silvu!

Na izložbi posvećenoj poslednjem Mundijalu u Kataru nalaze se ne samo rekviziti učesnika, već i navijača, zatim fotografije, medijski članci, video materijali…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter