Izvor: Arenasport.com
11.07.2023 u 16:35
0

TOTENHEM STAVIO KEJNU na sto ugovor od 400.000 funti nedeljno

Saga oko statusa Harija Kejna u Totenhemu nastaviće se od sutra kada se kapiten vraća sa odmora. Ponuda Bajerna od 80 miliona evra plus bonusi je stigla u London, ali je gazda Danijel Levi odgovorio na nju dostavljanjem predloga za novi ugovor igraču vrednom 400.000 funti nedeljen plate.

Kejn će sutra razgovarati prvo sa trenerom Postekogluom oko planova za novu sezonu, a zatim i sa Levijem pobodom predloga ugovora koji bi ga učinio najplaćenijim igračem u istoriji kluba.

DRES LIONELA MESIJA iz Katara na izložbi u Muzeju FIFA

Kejn je od maja meseca u kontaktima sa trenerom Bajerna Tomasom Tuhelom. Dao mu je zeleno svetlo jer želi da dođe u Minhen kako bi svoju karijeru obogatio i trofejima, a imao i priliku da se bori za trofej Lige šampiona.

Koliko će nova ponuda Totenhema uticati na Kejna ostaje da se vidi, ali sigurno je da „pevci“ u sportskom smislu nemaju potencijal a ni pedigre bavarskog giganta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter