Izvor: Novosti.rs
11.05.2023 u 09:57
0

OTAC GOLGETERA PRAVIO HAOS NA STADIONU: Morao da napusti ložu! (VIDEO)

REAL Madrid i Mančester siti su odigrali utakmicu za pamćenje u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Meč je završen bez pobednika (1:1), a fudbalska Evropa će sigurno sve do revanša, 17. maja da priča o majstorijama i uzbuđenjima na terenu "Santjago Bernabeua".

Međutim, jedan detalj, nevidljiv gledaocima kraj malih ekrana je obeležio događaje iza kulisa utakmice. Naime, Alfi Haland, otac prve zvezde Sitija Erlinga Halanda je imao svoj mali šou u jednoj od svečanih loža na stadionu u Madridu.

Prvo su ga navijači provocirali dobacivanjem, pa je on odgovorio ironičnim mahanjem i aplauzima, a po tvrdnji prisutnih – u jednom momentu gađao je Madriđane hranom!

Haland senior je prvo dobio upozorenje od jedne dame iz protokola, a ubrzo zatim su po njega došli i trojica ljudi iz obezbeđenja i odveli ga na drugo mesto da na miru pogleda celo drugo poluvreme.

U Realu su naknadno objasnili da je to učinjeno zbog njegove lične sigurnosti. Ali, nema sumnje da će ovo biti dodatni motiv za Halanda juniora da u revanšu u Mančesteru pokaže zašto bi njegov otac trebalo da bude i 10. juna na stadionu „Ataturk“ u Istanbulu, na finalu Lige šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter