Izvor: Sportklub.rs
11.05.2023 u 10:25
0

MOGUĆ DOLAZAK MARKA NIKOLIĆA: Opcija je i klupa Partizana

Fudbalski menadžer Dejan Joksimović izjavio je da je njegov klijent, trener Marko Nikolić, spreman za povratak u Rusiju.

Kako je naveo u izjavi za „RB Sport, srpski trener u ovom trenutku bira najbolju opciju za nastavak karijere.

„Mislim da Marko nije protiv povratka u Rusiju. Mnogi timovi su zainteresirani za njega, on bira najbolju opciju za sebe. Ne pomaže mnogo što situacija u Ukrajini nije okončana,“ rekao je Joksimović.

Ruski novinar Nobelj Arustamjan je ranije na svojim društvenim mrežama napisao da bi 43-godišnji Nikolić na klupi moskovskog Dinama mogao da zameni svog sunarodnika Slavišu Jokanovića.

Nikolić je već radio u Rusiji od maja 2020. do oktobra 2021. i sa Lokomotivom je osvojio tamošnji Kup.

Srpski trener radio je još u Radu, Vojvodini, Partizanu, Olimpiji iz Ljubljane i Fehervaru, a navijači crno-belih se nadaju da bi mogao da se vrati u Humsku ukoliko dođe do promena u klupskom rukovodstvu.

HALANDOV TATA PRAVIO HAOS: Morao da napusti ložu! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter