Izvor:
01.05.2017 u 16:27
0

JAVNA TAJNA DRMA ŠPANIJU: Malaga će dobiti milion evra od Reala ako Madriđani budu šampioni!

Finiš fudbalskog prvenstva Španije će biti jednako kontroverzan, izgleda, kao ovaj naš. Mediji na Pirinejskom poluostrvu otkrili su javnu tajnu: Malaga će dobiti milion evra od Reala, ako Madriđani postanu prvaci! A, ova dva tima se sudaraju u poslednjem kolu…

Velika bura u Španiji nastala je prošle nedelje kada je trener Barselone Luis Enrike rekao da ne veruje da će Malaga zapinjati u poslednjem kolu protiv Reala, pošto je trenira Migel Mičel, legendarni as "kraljevskog kluba".

Na to je reagovao gazda Malage Šeik Al Tani, koji je odgovorio da "đubrad Katalonska neće biti prvaci".

Međutim, bura će tek uslediti! Mediji su otkrili da će Malaga dobiti milion evra od Reala, ako Madriđani budu prvaci i to – legalno i legitimno!

Naime, takva je klauzula u ugovoru koji je potpisan pre četiri godine, kada je Isko prelazio iz Malage u Real! Jedna od stavki u ugovoru, bonus koji je dogovoren, je da će "nebeskoplavi" dobiti još milionče ako Madriđani budu prvaci dok Isko igra kod njih.

I tako se "namestilo" da sada Malaga ima i direktan finansijski interes da prvak bude Real, a ne Barselona…

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter