Izvor:
27.09.2017 u 02:14
0

JOŠ PEHOVA ZA ZVEDU PRED KELN: Lista povređenih se uvećala za još jedno ime!

Crvena zvezda će biti oslabljena za Vujadina Savića na gostovanju u Kelnu.
Zbog povrede mišića noge visoki štoper ne putuje sa ekipom u Nemačku.

Loža je načeta, došlo je do naprsnuca i lekari smatraju da bi dalje izlaganje naorima uslovilo kidanje mišića i težu povredu. Naporna sezona i serija utakmica u lojima Savić bukvalno nije imao odmora uzeli su danak.

– Nisam 100 posto spreman, osecam bol u zadnjoj lozi i procena je lekara da je bolje da ne rizikujemo da se povredim jos vise i napravim duzu pauzu. Ostajem u Beogradu i navijacu za momke u Kelnu. Sve ovo mi je teško palo jer mnogo volim Crvenu zvezdu. Propusticu verovatno i narednu utakmicu protiv Napretka u prvenstvu jer ne želim da rizikujem – rekao je za Kurir Vujadin Savić.

Trener Vladan Milojević sada mora brzo da odluči ko će zameniti Vujadina Savića i boto partner Demijanu Le Taleku. Startnoj postavi je bliži Srđan Babić,jer ima iste karakteristike kao i Savić, mada je moguće da priliku dobije i Abraham Frimpong.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter