Izvor: informer.rs
25.11.2023 u 12:58
0

KAO BOMBA JE EKSPLODIRALA VEST: Mesi prevario ženu sa novinarkom!

Brazilski mediji javljaju da je najbolji fudbaler planete, Lionel Mesi, prevario suprugu Antonelu sa novinarkom Sofijom Martinez koja prati reprezentaciju Argentine.

Svi oni kojima su Lionel Mesi i njegova prelepa supruga Antonela primer za pravu ljubav, sa nevericom su dočekali vest o prevari slavnog Argentinca!

Kao bomba je eksplodirala vest  da je nakon 15 godina braka, argentinska superzvezda prevarila ženu sa kojom ima tri sina. To je prema njihovim saznanjima uradio sa Sofijom Martinez, poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Ona čak ima i fotografije i video snimke sa Mesijem na svom Instagramu.

ČESTITAMO! Otkrila je pol i ime bebe! PEVAČICA ČEKA DETE SA 30 GODINA STARIJIM KOMPOZITOROM!

Mesiju je Antonela prva ljubav, još kao dete je bio zaljubljen u nju i važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, ali i na celoj planeti.

Mnogi muškarci zavide Lionelu jer je njegova izabranica jedna od najlepših i najzgodnijih supruga fudbalera, glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put.

Ona nije izašla na scenu sa decom, a da li je to razlog, ostaje da se vidi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter