Izvor:
02.01.2018 u 15:52
0

LJUDINA: Slavni fudbaler usvojio sina tragično stradalog rođenog brata!

Napadač Bašahšehira Emanuel Adebajor objavio je putem društvenih mreža da je usvojio sina rođenog brata koji je stradao u tragičnim okolnostima.

Bivši as Meca, Monaka, Arsenala, Mančester Sitija, Totenhema i Reala pokazao je veliko srce u prazničnim danima.

– Ko god me zna, upoznat je sa time da moj brat Piter više nije sa nama. Ovo pored mene je njegov sin kojeg sam danas proglasio za mog prvog sina. Da vas upoznam sa mojim prvim sinom – njegovo ime je Džunior Emanuel Adebajor. Primite blagoslov – napisao je Adebajor.

Adebajor već ima jedno, neusvojeno dete, ćerku Kendru.

Togoanac je prethodnih godina bio u centru pažnje po sporu sa porodicom. Čak je optuživao majku da je bacila čini na njega, ali očigledno je da je, bar deo, rešen.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/e_adebayor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter