Izvor: sd.rs
24.07.2023 u 14:10
0

LUDILO: Al Hilal rešen da iskešira 300 miliona evra da dovede Mbapea

Istorijski transfer

Saudijski Al Hilal je spreman da napravi najveći transfer u istoriji fudbala. Čak 300 miliona evra je ponudio Pari Sen Žermenu za obeštećenje kako bi dobio Kilijana Mbapea!

POJAČANJE U HUMSKOJ Partizan doveo zamenu za Rikarda: Brazilac Saldanja crno-beli

Klub iz Rijada koji je ovog leta doveo u svoje redove Sergeja Milinkovića – Savića i još nekoliko svetskih zvezda spreman je čak da obori svetski rekord kad su transferi u pitanju. Do sada je rekordna prodaja, bio prelazak Nejamara iz Barselone u PSŽ koji vredeo 220 miliona evra.

Al Hilal je spreman da dovede Kilijana Mbapea (24) i već je na adresu Pariz Sen Žerena poslao ponudu od čak 300 miliona evra!

Francuski fudbaler ima važeći ugovor sa „svecima“ još godinu dana i nema nameru da ga produži, jer navodno želi narednog leta da pređe u Real Madrid kao slobodan igrač. Međutim, klub iz Saudijske Arabije spreman je da pokvari te planove „kraljevićima“ i da plati rekordno obeštećenje Parižanima.

Što se tiče plate za Mbape, Al Hilal je nezavnino spreman da ponudi 200 milioma evra godišnje, što bi takođe bilo nezabeleženo u fudalskoj istoriji.

Da li je jedan od najboljih fudbalera planete, spreman da ide u Saudijsku Arabiju, to je za sada nepoznato.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter