Izvor: Informer.rs
26.06.2023 u 08:15
0

MESI SE SPREMA ZA PENZIJU: Nemam više šta da ostvarim, sve sam postigao

Lionelu Mesiju izgleda ponestaje motiva na terenu! Argentinski as kaže da nema više šta da ostvari u karijeri, jer je već sve postigao.

Jedan od najboljih fudbalera ikada pre nekoliko nedelja je napustio Paris Sen Žermen za koji je igrao prethodne dve sezone, a od naredne sezone će nositi dres Intera iz Majamija. U karijeri je osvojio sedam Zlatnih lopti, četiri Lige šampiona, 10 šampionskih titula sa Barselonom u La Ligi i dve šampionske titule sa Paris Sen Žermenom…

IGRAĆE SE LIGA ŠAMPIONA U HUMSKOJ! Partizanova deca će oporaviti klub u vratiti ga u vrh (FOTO)

– Nemam više šta da ostvarim, sve sam postigao – jasan je bio Lionel Mesi za medije.

Kaže da su mu individualna priznanja bila u drugom planu. Osvajanje Svetskog prvenstva sa Argentinom je vrhunac karijere.

 Ostvario sam najvažniji cilj, da osvojim Svetsko prvenstvo sa mojom reprezentacijom i to je bilo nešto izuzetno. Nikada nisam razmišljao o individualnim nagradama. Ostvariti ciljeve sa Argentinom i postići sve to na individualnom nivou, za mene je to blizu izvanredne karijere – istakao je argentinski fudbaler.

Arapi dobro plaćaju

Mesi će karijeru da nastavi u Interu iz Majamija, a prvi put je otvoreno progovorio o problemima u PSŽ-u.

– Na početku je to bilo nešto divno. Ali onda su neki navijači kluba iz Paruza počeli da me tretiraju drugačije. Mislim da me većina i dalje vidi i tretira kao na početku, ali došlo je do problema grupom navijača, što mi očigledno nije bila namera – rekao je Mesi.

Mesi će u Majamiju imati 60.000.000 dolara godišnje, ali će prema nekim računicama od celog paketa, računajući i sponzore, godišnje da zarađuje oko 300.000.000 evra.

Inače, Mesi je odbio bogatu ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije, ali će svakako dobro zaraditi jer je potpisao ugovor sa turističkim vlastima Saudijske Arabije od 22,5 miliona evra tokom tri godine. Dobio je navodno 1,8 miliona evra za fotografisanje na Crvenom moru sa porodicom. S druge strane, moraće da ide na odmor sa porodicom u zalivsku državu jednom godišnje na pet dana, a može da pozove i prijatelje, a sve troškove plaća domaćin. Mora da promoviše Saudijsku Arabiju deset puta godišnje na svojim društvenim mrežama i učestvuje u godišnjoj turističkoj kampanji, a dobiće 1,8 miliona za prisustvo na dobrotvornim događajima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter