Izvor: BSC HAPPY/RT BALKAN
15.07.2023 u 21:38
0

SVET BRUJI O MESIJU! Konačno je obukao dres Majamija (VIDEO)

Član MLS lige je i zvanično predstavio Lionela Mesija kao svoje novo pojačanje

Dugo je već sve bilo poznato, ali neobično još duže nije bilo nikakve zvanične reči o tome. Nedelje su prolazile otkad je najavljeno da će Lionel Mesi postati novi fudbaler Intera iz Majamija, ali klub sa Floride je o svemu ćutao.

A onda su se oglasili video snimkom kojim su potvrdili – jedan od najboljih fudbalera u istoriji stigao je u MLS ligu! Inter Majami je objavio snimak na svojim zvaničnim kanalima na društvenim mrežama na kom se pojavljuje Lionel Mesi i poručuje navijačima – „Vidimo se!“

Argentinac je poslednje dve sezone igrao u Pari sen Žermenu, gde je kao slobodan igrač prešao iz Barselone. Sa klubom iz Pariza je osvojio tri trofeja – dva puta titulu u Ligi 1 i Superkup Francuske.

Mesi je potpisao za klub koji je u vlasništvu i legendarnog Dejvida Bekama, nakon što je ranije napustio Pari Sen Žermen po isteku dvogodišnjeg ugovora. On će u MLS ligi godišnje zarađivati 55.000.000 dolara bruto, odnosno oko 31.500.000 dolara neto, po odbitku svih poreza.

No, to ne uključuje njegov posao koji je sklopio i sa kompanijama „Epl“ i „Adidas“. „Epl“ je ne tako davno kupio TV prava na emitovanje MLS lige i za svakog novog pretplatnika koji se prijavi na „EPL TV“ zbog MLS lige, Argentinac će dobiti određeni procenat. Uz to, i „Adidas“ je zvanični sponzor MLS lige koji pravi dresove za svih 29 klubova, a i od početka karijere je uz Mesija, pa će i tu biti određenih bonusa koje će Argentinac moći da prihoduje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter