Izvor: BSC HAPPY
10.04.2023 u 10:13
0

MIJAILOVIĆ ZAGRMEO: Oni imaju DVA ILI TRI puta veći budžet! Mnogi su se smejali kada je Željko predložio…

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, gostujući u emisiji "Jutro" na Prvoj TV pričao je o velikom uspehu i plasmanu kluba u plej-of Evrolige.

Poslednji put crno-beli su igrali plej-of Evrolige 2010. godine, u čuvenoj, senzacionalnoj sezoni u kojoj je četa Duška Vujoševića umalo i ušla u finale i došla do borbe za trofej.

Koban je bio poslednji sekund protiv Olimpijakosa, promašaj Teodosića, skok i poeni Čajldresa. Sada je Partizan pobedom u Monaku (88:84) kolo pre kraja izborio mesto u Top 8, a prvi čovek kluba, Ostoja Mijailović, oduševljeno poručuje:

– Jedan od dva cilja bio je Top 8, uz osvajanje ABA lige. Čestitao bih stručnom štabu i igračima što su izborili ovako važnu poziciju u Evroligi ove godine koja je veoma jaka. Ekipe sa kojima se takmičimo za Top 8 imaju po dva ili tri puta veći budžet. Ovo je najveći uspeh jednog kluba u Srbiji ove godine u klupskim sportovima. Radosni smo i srećni, ali nema euforije, imamo još dva meseca takmičenja u ABA ligi, Evroligi i čeka nas KLS – rekao je Mijailović.

Čovek odluke bio je Kevin Panter, koji je rešio meč trojkom dvadesetak sekundi pre kraja uzbudljivog meča u Kneževini.

 Kada toliko godina čekate da napravite takav rezultat, to je eksplozija koju ne možete da kontrolišete. Kada je na početku sezone Željko predložio da Panter bude kapiten mnogi su se smejali ali ja i Zoran Savić smo ga podržali jer znamo ko je Panter. Samo igrač sa velikim srcem može da rešava takve utakmice. Kada je uzeo loptu znali smo da će da pogodi. Ali ne možemo zaboraviti ni borbu i zalaganje ostalih momaka – poručio je Ostoja Mijailović.

SRBIJO, PONOSNA BUDI! Jokićeva ISTORIJSKA sezona! Srbin POMERIO GRANICE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter