Izvor: Novosti.rs
10.04.2023 u 10:59
0

GDE JE ZAPELO, ZVEZDA I BAHAR? Izraelci otkrili šta pravi problem

Trener Makabija iz Haife Barak Bahar, uveliko je poznato, velika je želja Crvene zvezde za novog šefa stručnog štaba od leta.

Iako je sve već delovalo da je završeno, još uvek ne stiže nikakva potvrda, niti demanti, pa se sve svodi na čekanje reakcija neke od strana.

Nova je stigla upravo od Bahara, koji se oglasio još jednom u izraelskim medijima i progovorio o interesovanju Crvene zvezde, ali i Olimpijakosa, koji se uključio utrku sa „bratskim“ klubom.

– Neću napustiti Makabi iz Haife za bilo kakav tim, imam cilj i upravo smo načinili korak napred ka njemu. Već sam rekao da postoji ponuda i interesovanje, ali da vas podsetim, ja sam sada trener Makabija iz Haife. Ukoliko nešto treba da saopštim, saopštiću vam javno. Neću slati poruke preko medija – poručio je Bahar i dodao:

– Volim izazove, ali i Makabi je veliki izazov, najveći u ovom trenutku je osvajanje treće titule prvaka i plasman u Ligu šampiona. Ne znam šta će biti sutra ili za godinu dana, to može samo da vas omete. Rekao sam igračima da nikada ne znate šta će biti sa mnom ili sa njima – rekao je Bahar.

Gde je zapelo? Izraelski list „One“, koji je i ekskluzivno objavio fotografije sa pregovora dve strane u Haifi, prenosi informaciju da Zvezda i dalje čeka „da“ Baraka Bahara, nakon čega će poslati zvaničnu ponudu vlasniku kluba Jakovu Šaharu. Odranije je poznato da će Zvezda za dolazak 43-godišnjeg trenera koji je osvojio čak deset trofeja u dosadašnjem toku karijere morati da plati i obeštećenje pošto mu ugovor ističe tek u leto 2024.

„Nismo dobili nikakvu ponudu za Bahara, tako da radimo uobičajeno i fokusirani smo na naš cilj, a to je šampionska titula. Takođe, radimo na produžetku ugovora pojedinih igrača za narednu sezonu“, saopšteno je iz Makabi Haife.

Podsetimo, Zvezda je spremila ugovor Baraku Baharu do 2025. godine, vredan milion evra po sezoni, dok je navodno spremna da ponudi i kompenzaciju Makabiju od 600.000 evra za mladog trenera. Takođe, ako bi u jednoj od naredne dve sezone doveo klub do nokaut faze Lige šampiona, dobili bi bonus od 200.000 evra. To znači da bi čitav posao mogao da bude 2,8 miliona evra.

MIJAILOVIĆ ZAGRMEO: Oni imaju DVA ILI TRI puta veći budžet! Mnogi su se smejali kada je Željko predložio…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter