Izvor: Mozzartsport.com
20.03.2023 u 07:43
0

Milojević razočaran i ljut: Mentalitet na nivou druge lige, verujem da su igrači srećni zbog Napretkovog gola

Oštre izjave Zvezdinog trenera posle 1:1 u Kruševcu

Crvena zvezda i Napredak podelili su plen u međusobnom okršaju 27. kola Mozzart Bet Superlige – 1:1. Bod koji zadovoljava apetite domaćina, nikako gostiju. Ali, više od ishoda u taboru Crvene zvezde mogu biti razočarani igrom svog tima. Posebno u drugom poluvremenu, o čemu je i govorio trener Miloš Milojević.

Nije mladi strateg šteteo svoje igrače kritika. Odmah posle utakmice pred kamerom TV Arena Sport istakao je da su pojedinci jači na priči nego na delu, a na konferenciji za medije bio je još oštriji.

„Čestitam Napretku na bodu. Nisam zadovoljan utakmicom, jer, bez obzira na rezultat, po ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija igrača je bila na nivou druge lige, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Prvo poluvreme smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka. Naravno, ne bih ništa oduzimao ekipi Napretka, bod domaćina je i plod njihove dobre igre“, u dahu je pričao razočarani i ljutiti Milojević.

Za razliku od nejga, Napretkov trener Dragan Perišić zaspaće večeras sa osmehom na licu.

„Zahvalio bih se kolegi na ovim rečima i pohvalio moje igrače. Ovo nam je šesta utakmica u kratkom periodu od kako sam ovde. Nismo na početku energetski mogli da odgovorimo na zahteve meča i nismo se za mnogo toga pitali na terenu, iako smo imali dve situacije koje nismo iskoristili. Način igre u drugom delu je za svaku pohvalu, postigli smo gol zasluženo i ovaj remi treba da nam bude podstrek u nastavku šampionata“, rekao je Perišić.

NAPREDAK PREKINUO SERIJU ZVEZDINIH POBEDA: Bivši fudbaler Partizana sa klupe doneo bod

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter