Izvor: Sportklub.rs
25.02.2023 u 08:11
0

Novi igrač u reprezentaciji Srbije: Piksi nagovorio igrača Udinezea da igra za Srbiju!

Lazar Samardžić prihvatio je poziv selektora Dragana Stojkovića i od marta biće deo najboljeg tima Srbije

Kako prenosi zvanični sajt Fudbalskog Saveza Srbije „posle nekoliko meseci temeljnih i pažljivo planiranih aktivnosti, a sve sa ciljem da reprezentacija Srbije bude kvalitetnija i bolja kako u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tako i u ostalim budućim takmičenjima, epilog pregovora da jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope obuče dres naše zemlje dobio je pozitivan ishod – Lazar Samardžić prihvatio je poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija i od marta biće deo najboljeg tima Srbije!“

Razgovori koje su vodili selektor Stojković, kao i direktor Stevan Stojanović sa Lazarom Samardžićem i njegovom porodicom intezivirani su u poslednjih nekoliko sedmica odnosno od povratka sa prijateljskog meča u Americi. Na kraju, na opšte zadovoljstvo Samardžić je potipisao saglasnost da će igrati za Srbiju. Preostalo je još da se završi i administrativni deo odnosno da iz FIFA stigne odobrenje što se očekuje u narednim danima.

Kontakt između Samardžića i Stojkovića postoji još od leta prošle godine. Selektor je u avgustu bio na utakmici Milana i Udinezea i praktično od tada prati razvoj talentovanog i perspektivnog fudbalera.

Samardžić je rođen 24. februara 2002. godine u Berlinu. Bio je deo svih mlađih kategorija nacionalnog tima Nemačke. Pre Udineza igrao je u seniorskim timovima Herte i Lajpciga.

Gordan Petrić posle dva debakla napušta klub, FK Partizan traži novog trenera
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter