Izvor: BSC HAPPY
26.03.2023 u 11:04
0

„ORLOVI“ OD DANAS U PODGORICI! Eraković: Očekuje nas paklena atmosfera, hoćemo 3 boda! (FOTO)

Ekspedicija Orlova otputovala je za Crnu Goru, gde je u ponedeljak 27. marta u Podgorici očekuje drugi meč kvalifikacija za Prvenstvo Evrope (20.45).

Raduje činjenica da naša reprezentacija nije primila gol. Defanzivna trojka koju su činili Eraković, Gudelj i Pavlović, delovala je sigurno i sinhronizovano. Selektor Stojković nije štedeo pohvale na račun mladog igrača Crvene zvezde koji je prvi put dobio priliku da bude u startnoj postavi našeg nacionalnog tima.

 Veoma sam srećan zbog prvog starta u reprezentaciji Srbije. Ostvarili smo cilj osvajanjem tri boda i sada smo svi okrenuti utakmici u Podgorici koja neće biti nimalo laka. Mislim da smo sva trojica odigrali veoma dobro pozadi, imali smo podršku i odličnu komunikaciju sa igračima veznog reda, a uspešne intervencije Vanje Milinković-Savića ulile su nam dodatno samopouzdanje. Za odbrambene fudbalere je od izuzetnog značaja kada znaju da i u slučaju greške mogu da se oslone na čuvara mreže svoje ekipe. Pohvale svakako prijaju, naročito kada dolaze od selektora i članova stručnog štaba. Na meni je da nastavim ovako i da se potrudim da i u nastavku kvalifikacija opravdam njihovo poverenje – rekao je za sajt FSS- pred put u Crnu Goru štoper naše reprezentacije Strahinja Eraković.

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

 

Crna Gora je pobedom u Razgradu protiv Bugarske (1:0) napravila lepu uvertiru za derbi meč drugog kola kvalifikacija koji je na programu u ponedeljak od 20:45 na stadionu u Podgorici.

– Nije bilo vremena za neku dublju analizu njihove utakmice, to nas očekuje u nedelju uveče po povratku sa treninga. Video sam gol i drago mi je da se moj veliki prijatelj Nikola Krstović našao u ulozi junaka. Trese mreže u dresu svog kluba, sada je postigao prvenac i za reprezentaciju i svakako je jedan od igrača na koga moramo da obratimo posebnu pažnju. Trudićemo se da ga neutrališemo i da mu ostavimo što manje prostora. Čitao sam juče na portalima da je stadion rasprodat, očekuje se paklena atmosfera, ali to je nešto na šta smo navikli i ne treba da nam predstavlja problem. U petak je takođe bio sjajan ambijent na stadionu Rajko Mitić i zahvalio bih se još jednom publici na velikoj podršci protiv Litvanije. U Crnu Goru idemo po nova tri boda i želimo da ostanemo na čelu tabele i posle drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter