Izvor: telegraf.rs
01.12.2023 u 10:28
0

OVAKVE ZABAVE NEMA SVUDA: Atraktivna Brazilka sa drugaricama u kupaćem izvodila majstorije sa loptom (VIDEO)

Ova mlada atraktivna sportistkinja je postala veoma poznata poslednjih meseci na društvenim mrežama, zbog viralnih snimaka koje postavlja na svojim profilima, gde zajedno sa drugaricama, u kupaćem kostimu izvodi fudbalske trikove na plaži

Mnogi kažu da je Brazilcima fudbal u krvi, a čini se da zaista i jeste tako.

To pokazuju i novi viralni snimci koji kruže društvenim mrežama, a na su kojima su žene na plaži u Rio De Žaneiru, pokazale šta umeju sa fudbalskom loptom.

KONAČNO JOJ SE ISPUNILA ŽELJA: Žena rodila u 70.oj godini rodila i to blizance

Jedna od njih je i brazilska profesionalna fudbalerka Beatriz Fernandes, kojoj je inače specijalnost „fudbalska odbojka“, kako mnogi zovu ovaj spoj poteza sa loptom „slobodnim stilom“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beatriz Fernades (@biah_azz)

Ova mlada atraktivna sportistkinja je postala veoma poznata poslednjih meseci na društvenim mrežama, zbog viralnih snimaka koje postavlja na svojim profilima, gde zajedno sa drugaricama, u kupaćem kostimu izvodi fudbalske trikove na plaži.

Osim što plene poglede svih na plaži svojim izgledom, mnogi, čak i svetski fudbaleri bi mogli da im pozavide na ovakvoj kontroli lopte.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter