Izvor:
05.06.2017 u 08:26
0

POSLEDICE HAOSA U TORINU: U stampedu među navijačima 1.500 povređenih, majka i sin u kritičnom stanju! (VIDEO)

Više od 1.500 ljudi povređeno je u Torinu u stampedu među navijačima koji su pratili finale Lige šampiona na džinovskom ekranu postavljenom na trgu San Karlo u tom italijanskom gradu.

Panika je nastala sinoć pošto su odjeknule petarde, a potom se proširila glasina da je došlo do eksplozije, saopštila je policija. Navodno je jedan mladić koji je zapalio petardu počeo da viče: Bomba, bomba!

Utakmicu je pratilo više od 30.000 navijača, a onda je nastao stampedo u kome je povređeno 1.527 ljudi.

Lokalni mediji prenose da je najmanje sedam osoba, među kojima i sedmogodišnje dete, teže povređeno. Najgore su prošli 39-godišnja majka i njen sedmogodišnji sin, koji su i dalje u kritičnom stanju.

"Oboje se nalaze u komi, sa teškim povredama glave", navode lokalni mediji.

Navijači su pratili finale Lige šampiona u Kardifu u kojem je Real pobedio Juventus.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter