Izvor: Mozzartsport.com
09.05.2023 u 10:07
0

PSŽ ubrzano radi na remontu, NEJMAR PRISTAO NA TRANSFER

Parižani hoće po svaku cenu da se reše njegove ogromne plate.

Pari Sen Žermen privodi kraju još jednu neuspešnu sezonu. Nova titula koja je na vidiku ne može da ‘zamaskira’ otvoreno nezadovoljstvo još jednom ranom eliminacijom iz Lige šampiona. Ambijent u klubu loš, Naser Al Kelaifi je usled svega, čini se, konačno presekao i doneo odluku – Parižanima je potreban restart.

Kako navode francuski mediji, a prenose brojni širom Evrope, to podrazumeva korenite promene u igračkom kadru. Odlazak Lionela Mesija više nije samo opcija, nego realnost, dok bi njegovim koracima mogao da krene i Nejmar.

Brazilac je duže vreme odbacivao bilo kakvu mogućnost transfera, verovatno svestan da nigde ne može da dobije uslove koje ima na Parku prinčeva, međutim postoje nagoveštaji da se mnogo toga po ovom pitanju promenilo. O tome piše UOL Esporte.

„Predsednik Naser Al Kelaifi naporno radi potpunom remontu tima za sezonu 2023/24. Lionel Mesi je van tih planova. I dalje postoji ozbiljna mogućnost za promenu trenera, pošto je Kristof Galtije daleko od omiljeog lika u Parizu, a na tržištu bi mogao da se nađe i Nejmar“.

Brazilci tvrde da je 31-godišnji ofanzivac obavešten o planovima kluba da ga prodaju i da za razliku od nekih prethodnih pokušaja sada neće stajati na putu takvoj ideji. Još se navodi kako najveće interesovanje pokazuju Čelsi, Njukasl i Mančester Junajted.

Uprkos tome što je 2017. plaćen Barseloni rekordnih 222.000.000 evra, Nejmara bi iz Pariza mogla da odvede daleko manja suma novca. Ne pišu Brazilci konkretno kolika, ali podvlače da će u celom poslu krucijalna biti želja Parižana da se reše njegove ogromne plate (više od 50.000.000 evra izdvajaju na bruto nivou), tri godine pre isteka ugovora.

Nejmarova tržišna cena trenutno iznosi 70.000.000 evra.

Brazilska zvezda odigrala je do sada 173 utakmice za Svece, postigla 118 i namestila 77 pogodaka. Nejmar je skoro tri meseca van terena zbog povrede…

NE SPREMAMO SE ZA HOLANDA! Karlo Anćeloti: NE SMEMO DA ZABORAVIMO OSTATAK EKIPE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter