Izvor:
05.09.2018 u 13:12
0

Rasulo u srpskoj reprezentaciji: Nastasić neće među „orlove“ dok je Krstajić selektor!

Fudbaler Šalkea i standardni reprezentativac Srbije Matija Nastasić odlučio je da više ne igra za nacionalni tim dok je na mestu selektora Mladen Krstajić.

Nastasić je danas dao izjavu za nemačke medije u kojoj je potvrdio svoj stav.

"Nemamo kontakt. Krstajić i ja poslednji put nismo razgovarali kako se inače razgovara. Odlučio sam da je bolje da ostanem u Šalkeu i treniram nego da budem sa ekipom", rekao je Nastasić zbog čega nije išao na Mondijal.

"Ne želim da budem deo ove ekipe sada. Selektor me nije kontaktirao i to me je jako razočaralo. Videćemo šta budućnost donosi. Ovo nije trenutak za mene da budem deo reprezentacije", dodao je igrač nemačkog bundesligaša.

Inače, Nastasića zastupa menadžerska agencija Faljija Ramadanija, koga je nedavno pomoćni trener reprezentacije Milan Obradović optužio da je zajedno sa Lukom Milivojevićem želeo da napravi puč u ekipi tokom Mondijala.

alo.rs
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter