Izvor: Telegraf.rs
26.06.2023 u 14:08
0

REAL ZAVRŠIO VELIKI POSAO: Luka Modrić ostaje u Madridu

Kapiten reprezentacije Hrvatske produžio je ugovor sa "blankosima" do juna 2024. godine

Prethodnih dana se spekulisalo da će Luka Modrić krenuti putem bivšeg klupskog kolege Karima Benzeme i karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, međutim na sve to je stavljena tačka. Vezni igrač Real Madrida produžio je saradnju sa klubom do juna 2024. godine.

DOK ČEKA REŠENJE SPORA sa FSS, Kolubara dobila kaznu FIFA: Razlog nije isti

Čelnici „blankosa“ sada mogu da odahnu jer su posle produženja ugovora sa Krosom, te dovođenjem Belingema, rešili situaciju i sa Modrićem.

Kako navodi poznati novinar Fabricio Romano, Hrvat je odbio unosnu ponudu sa Bliskog istoka, ali je dokazao da mu je igranje u Realu prioritet.

Ovaj 37-godišnji fudbaler došao je u Madrid 2012. godine i za to vreme osvojio pregršt trofeja, među kojima i pet u Ligi šampiona.

Za proteklih 10 godina, koliko je u klubu, odigrao je 488 utakmica, uz 37 golova i 77 asistencija.

Tokom karijere nastupao je još i za Zrinjski, Inter Zaprešić, Dinamo Zagreb i Totenhem.

Sa reprezentacijom Hrvatske osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, a u dresu „vatrenih“ odigrao je 166 utakmica i postigao 24 golova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter