Izvor: Sportklub.rs
20.02.2023 u 12:09
0

SERIA A: Gnusne uvrede navijača na račun Filipa Kostića, Srbin im odgovorio jednim potezom (VIDEO)

Navijači Specije vređali su srpskog reprezentativca Filipa Kostića na utakmici u kojoj je njihov klub poražen od Juventusa (0:2).

Kostić je asistirao Kinu za vodeći gol Stare dame, a na terenu je bio do 81. minuta kada je izašao iz igre. Prilikom odlaska na klupu, Kragujevčanin je prošao ispred tribine na kojoj su smešteni domaći navijači, koji su ga tada žestoko izvređali.

Jedan od povika bio je i „ciganin“, što su neretko u prošlosti italijanski navijači koristili kako bi uvredili druge srpske fudbalere, Dušana Vlahovića između ostalog, ali i Sinišu Mihajlovića. I pored gnusnih povika, Kostić se nije previše obazirao, najpre je pokazao navijačima da slobodno mogu da budu glasniji, a onda i podignut palac ka gore.

Srpski fudbaler nije naseo na provokacije, a njegova ekipa je stigla do 14. pobede u sezoni i sada ima 32 boda, ali čak devet manje od Atalante koja je na poslednjem mestu koje vodi u evrokupove.

LŠ: Benzema će igrati na Enfildu, Kros i Čuameni nisu ni u protokolu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter