Izvor: BSC HAPPY
08.04.2023 u 11:27
0

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Policija tzv. Kosova zabranila Srbima TRENINGE i organizaciju utakmica!

Fudbalski savez Kosova i Metohije dobio je dopis od policije tzv. Kosova kojim se zabranjuje organizacija fudbalskih utakmica koje nisu pod njegovim patronatom.

Prema tom dokumentu nisu dozvoljeni događaji koje ne organizuje Olimpijski komitet tzv. Kosova, sportske federacije i klubovi registrovani u sistemu samoproglašene države – pišu srpski mediji.

Oglasio se i Igor Uljarević, predsednik FS Kosova i Metohije.

 Policija nam je dolazila u četvrtak i zapretila privođenjem organizatora utakmica i učesnika. Zabranili su nam čak i treninge. Ovo je najveći oblik diskriminacije. Obavestili smo FSS o velikom problemu, a naš krovni savez obratiće se i državnim organima Republike Srbije i postupićemo u skladu sa njihovim preporukama- kaže Uljarević.

Zabrana vlasti tzv. Kosova o organizaciji utakmica FSS na teritoriji Kosmeta još pre dve godine primorala je Trepču, Mokru goru i Gracko da utakmice zonaškog takmičenja igraju u centralnoj Srbiji. Mitrovčani protivnike dočekuju u Baljevcu, Mokra gora u Novom Pazaru, a Gracko je domaćin u Kuršumliji.

 U skladu sa poslednjim diskriminatorskim merama do daljeg smo odložili okružna takmičenja. Ne dozvoljavaju nam ni dečije utakmice – dodao je Uljarević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter